Prijava za Interstas turistički dizajn

Na priredbu se možete prijaviti preuzimanjem MS Word dokumenta ili popunjavanjem online obrasca.
Obratite pažnju da je zadnji dan prijave 13. listopada u tekućoj godini!

 

MS Word dokument

Ako se želite prijaviti putem MS Word dokumenta molimo Vas da ga preuzmete, ispunite i pošaljete na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Preuzmi

Online obrazac

Polja sa oznakomsu obavezna.

1. Prijavitelj:

Bez novčane participacije za sudionike: INTERSTAS, ITF'CRO i KEA-CRO

A. Ime i funkcija predstavnika izlagača/ili poslovnih posjetitelja:

B. Navesti prijavljeno

Obrazloženje:

- Međunarodni Žiri će glasovati za 1. NAJBOLJI IZLOŽBENI TURISTIČKI PROMOTIVNI RAD (prospekt, plakat, turistička fotografija, mapa, turistička edicija, časopis, magazin, info table, vizuelne komunikacije, industrijski dizajn u turizmu, suvenir…), 2. IZLOŽBENI ŠTAND, ili 3. POSLOVNU PREZENTACIJU, prijavljeno od strane Izlagača, Poslovnih posjetitelja, Filmskih producentskih kuća, turističkih asocijacija, bankara, osiguravatelja, izdavačkih i grafičkih kuća, i drugih.

- Nagrade i priznanja dodjeljuje organizator - FISCALIS d.o.o. Split, pod pokroviteljstvom F.E.S.T.a Europske Federacije Turističkog Tiska, sa sjedištem u Rimu, Italija.

- Izložbe, prezentacije i natjecanja, se održavaju u okviru: 22. ITF'CRO 2019, 26. INTERSTAS 2019 i 17. KEA-CRO 2019.

- Na osnovu pristiglih prijava, nagradit će se 5 (pet); izložbenih turističkih promotivnih radova 3 (tri) izložbena štanda, i 3 (tri) poslovne prezentacije, koje međunarodni Žiri ocijeni najboljima.

Sudjelovanje na MEĐUNARODNOJ IZLOŽBI TURISTIČKOG DIZAJNA/POSLOVNOJ PREZENTACIJI, u natjecanju za BRONČANI, SREBRENI i ZLATNI INTERSTAS, mogu prijaviti i svi ostali koji nisu izlagači na štandu, a prijave svoju Poslovnu posjetu i uplate kotizaciju. (Kotizacija za jednog poslovnog posjetitelja: iznosi 650 EUR i uključuje: Izlagački štand 6m2, stol, 2 stolice, natpis, obavezan upis u katalog i prijavu, 2 službene akreditacije/besplatan pristup svim događanjima manifestacije za vrijeme njezinog trajanja, svečanosti otvaranja i zatvaranja, 2. mjesta na gala večeri, te extra cijena hotelskog smještaja koju plaća Prijavitelj.

- Za ostale sudionike koji žele sudjelovati svečanosti dodjele nagrada i gala večeri; Akreditacija iznosi 35 EUR po osobi.