Akreditacijski - upitni list

Na priredbu se možete prijaviti preuzimanjem MS Word dokumenta ili popunjavanjem online obrasca.

 

MS Word dokument

Ako se želite prijaviti putem MS Word dokumenta molimo Vas da ga preuzmete, ispunite i pošaljete na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Preuzmi

Online obrazac

Polja sa oznakomsu obavezna.

1. PRIJAVITELJ:

AKREDITIRANI SUDIONIK - STATUS

Nominacija za:

 
 
 
 
 
 
 

Molim biti akreditiran/a za vrijeme manifestacije:

26. INTERSTAS'2019, 22. ITF-CRO'2019, 17. KEA-CRO'2019

Solin, 13. do 15. 11 2019.

* AKREDITIRANIM SUDIONICIMA - predstavnicima nominiranih za “Međunarodni Zlatni Cvijet” i “Zlatni Interstas”, uplatom kotizacije pripadaju 4. gratis akreditacije, kojima im se osigurava besplatno sudjelovanje u 3-dnevnom programu manifestacije, ceremoniji dodjele nagrada na završnoj svečanosti i 4. mjesta na gala večeri.

** AKREDITIRANIM SUDIONICIMA - prijaviteljima Filma za ITF’CRO uplatom kotizacije pripadaju 2. gratis akreditacije, kojima im se sigurava besplatno sudjelovanje u 3-dnevnom programu manifestacije, ceremoniji dodjele nagrada na završnoj svečanosti i 2. mjesta na gala večeri.

HOTELSKI SMJEŠTAJ - akreditirani sudionici / ukoliko im je potrebno / rezervaciju hotela vrše izravno sa Hotelom President***** Solin, glavnim domaćinom manifestacije, po extra dogovorenoj cijeni koju izravno plaća hotelu.